Dreher

Híreink

Bújj Dreherbe!

Kapszulakollekciót tervezett Budapest ikonikus sörgyárának a BP CLOTHING

A Dreher Sörgyárakat kezdetek óta a hagyományok tisztelete mellett a folyamatos innováció jellemzi. Ez a különleges kettőség teszi a Dreher Antal által alapított gyárat és termékeit különlegessé. Ezt a szellemiséget viszi tovább az idén már 166 éves sörgyár, divatos és egyedi módon ötvözve a tradíciót és az újítást. A vállalatot 1854-ben alapították a mai Budapest mértani közepén, a X. kerületben, Kőbányán, így az elköteleződés a kerület, a főváros és az ország felé a kezdetek óta jelen van a sörmárka életében.

Ennek a kapcsolódásnak az apropóján, az eddigiektől eltérő módon újított a Dreher, de ez alkalommal sör helyett ruhadarabok kerülnek a polcokra. Ugyanis a szintén Budapesten alapított, minőségi streetwear stílusáról ismert BP Clothing egy egyedi kapszulakollekciót tervezett a Drehernek. A Dreher X BP ONE CITY, ONE LOVE limitált kollekció darabjai között találhatóak pólók, pulóverek, sörnyitók, valamint sapka, zokni és matricacsomag is.

„Ez alkalommal az volt a célunk, hogy kilépjünk a sörkategóriából és egy más, különleges kollaborációt hívjunk életre. Mindezt egy olyan egyedi, magyar, minőségi márkával szerettük volna megvalósítani, amelynek az értékei megegyeznek az általunk képviselt értékekkel. A sörgyár évszázadokra visszanyúló budapesti kötődése automatikusan hozta, hogy a ruhakollekció kapcsán a BP Clothinggal szeretnénk együttműködni. Ők az a magyar márka, amelynek minőségi ruházatai és kiegészítői is visszatükrözik azt a lendületes, megújuló szellemiséget, amit mi is képviselünk, így a közös koncepció mentén igazán izgalmas kollekciót tudtunk alkotni.” – mondta Wilheim Gábor, a Dreher Sörgyárak marketing igazgatója.

A Dreher X BP ONE CITY, ONE LOVE limitált kollekció a BP üzletében (1051 BUDAPEST, Hercegprímás utca 6.) és a webshopjukban érhető el.

Nézd meg a kollekció darabjait bemutató reklámfilmet!


A DREHER X BP ONE CITY, ONE LOVE KOLLEKCIÓ DARABJAI:

Mégtöbb hír a Dreherről

Valami készülődik…

Naptárakat elő, vésd be magadnak az augusztus 28-át, mert valami elég nagy dologra készülünk a BP Shop-pal! Részletek itt: dreher.hu/hirek/bujj-dreherbe  

Tovább

Táblás jég és táblás csoki

A gazdasági válság idején a kereslet visszaesése miatt a sörgyárak, köztük a Dreher is melléküzemágak létesítésével maradt talpon. A leleményesség netovábbja Kőbányán…      

Tovább
Shopping Basket