Dreher

Pale Ale

A pale ale egy brit eredetű felsőerjesztesű sörfajta. Közepesen testes sör, amit kellemes malátás aroma és íz jellemez, valamint kiegyensúlyozott keserűség, ennek köszönhetően könnyen iható. A pale ale receptet most különleges komlók hozzáadásával gondoltuk újra: Kazbek, Citra es Chinook komlóval készítjük el ezt az aranyszínű sört.

MIT KELL TUDNI A LAGER ÉS ALE TÍPUSÚ SÖRÖKRŐL?

A LAGER TÍPUSÚ (ALSÓERJESZTÉSŰ) SÖRÖK JELLEMZŐI:

• A sörben az élesztőgombák az erjesztőtartály alján gyűlnek össze az erjedési folyamat végén

• Az erjesztést kb. 10–14 °C-on végzik (alacsonyabb hőmérsékleten, mint az ale típusú söröknél)

• Magyarországon ez a leggyakrabban fogyasztott sörtípus.

AZ ALE TÍPUSÚ (FELSŐERJESZTÉSŰ) SÖRÖK JELLEMZŐI:

• Az élesztőgombák az erjedési folyamat végén felemelkednek a sör tetejére

• Az erjesztést kb. 15–21 °C-on végzik

• Ale élesztőket használnak tradicionálisan az Egyesült Királyságban, Belgiumban, az USA-ban, illetve búzasörökhöz

A PALE ALE JELLEMZŐI:

Pale Ale egy brit eredetű, ale típusú sörfajta, aminek a színe az arany és a vöröses réz között mozog. Közepesen testes sör, amit kellemes, malátás aroma és íz jellemez, valamint kiegyensúlyozott keserűség, ennek köszönhetően könnyen iható.

További termékek

Bak

Tartalmas élményekre vágysz? Fedezd fel ezt az intenzív ízű sört, melyet karamell malátával
főztünk Neked!

Tudj meg többet

Gold

A Dreher receptje a hagyományos sörfőzés értékeit követi. A kukoricát elhagyva a Dreher Gold csak három klasszikus összetevőt tartalmaz: árpamaláta, kristálytiszta víz és kétféle komló. Ez adja a sör kellemesen kesernyés, karakteres ízét, aranyló színét és fehér habkoronáját…

Tudj meg többet

IPA

Az IPA egy felsőerjesztésű ale típusú sör, melynek eredeti receptje Angliából indult világhódító útjára. A szűrt Dreher IPA karakteres ízével, hatféle komlójával és arany színével egészen különleges élményt nyújt – hiszen félig semmit nem érdemes csinálni.

Tudj meg többet

Dreher Meggy

Egy karakteres lager sör és meggyes íz ellenálhatatlan párosítása. Ideális választás mindazoknak, akik bolondulnak a gyümölcsös ízű különlegességekért és még több izgalomra vágynak a mindennapokban.

Tudj meg többet

Dreher 24

Az ízesítetlen Dreher 24 egy gazdag ízvilágú, kellemesen karakteres sör, aranyló színnel és fehér habkoronával, ami bárhol, bármikor fogyasztható.

Tudj meg többet
Shopping Basket