Dreher

Dreher 24 vörös sör

Egy gazdag ízvilágú, kellemesen karakteres, alkoholmentes sör, pörkölt malátás aromával, amivel az igazi söríz élvezhető bárhol, bármikor.

További termékek

Bak

Tartalmas élményekre vágysz? Fedezd fel ezt az intenzív ízű sört, melyet karamell malátával
főztünk Neked!

Tudj meg többet

Pale Ale

A pale ale egy brit eredetű felsőerjesztesű sörfajta. Közepesen testes sör, amit kellemes malátás
aroma és íz jellemez…

Tudj meg többet

Gold

A Dreher receptje a hagyományos sörfőzés értékeit követi. A kukoricát elhagyva a Dreher Gold csak három klasszikus összetevőt tartalmaz: árpamaláta, kristálytiszta víz és kétféle komló. Ez adja a sör kellemesen kesernyés, karakteres ízét, aranyló színét és fehér habkoronáját…

Tudj meg többet

IPA

Az IPA egy felsőerjesztésű ale típusú sör, melynek eredeti receptje Angliából indult világhódító útjára. A szűrt Dreher IPA karakteres ízével, hatféle komlójával és arany színével egészen különleges élményt nyújt – hiszen félig semmit nem érdemes csinálni.

Tudj meg többet

Dreher Meggy

Egy karakteres lager sör és meggyes íz ellenálhatatlan párosítása. Ideális választás mindazoknak, akik bolondulnak a gyümölcsös ízű különlegességekért és még több izgalomra vágynak a mindennapokban.

Tudj meg többet

Dreher 24

Az ízesítetlen Dreher 24 egy gazdag ízvilágú, kellemesen karakteres sör, aranyló színnel és fehér habkoronával, ami bárhol, bármikor fogyasztható.

Tudj meg többet
Shopping Basket